+30 231 4030 200

Δημητρίου Γούναρη 5, 54626, Θεσσαλονίκη

  • Ελληνικά
  • English
Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα

Γενικά

Προκειμένου οι επισκέπτες-χρήστες του CityMove.gr να έχουν καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που οι ίδιοι έχουν επιλέξει να μας ενημερώσουν. To CityMove.gr δε διανέμει σε τρίτους τις πληροφορίες αυτές (ηλεκτρονικές διευθύνσεις και λοιπά στοιχεία).

Χρήση των Πληροφοριών

Οι πληροφορίες χρηστών που καταγράφονται είναι οι εξής: (1) στοιχεία εγγραφής του χρήστη που επιλέγει να είναι πελάτης, (2) στοιχεία που χρειάζονται από το χρήστη για την εκτέλεση της online κράτησής του.

Σε οποιαδήποτε φόρμα της ιστοσελίδας μας που αφορά κάτι από τα παραπάνω αναφερόμενα θα σας ζητηθούν: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικός κώδικας, ηλεκτρονική διεύθυνση (email), τηλέφωνο/α. Επίσης αναγκαία συμπληρωματικά στοιχεία όπως στοιχεία αποστολής - παράδοσης παραγγελίας, χρέωσης/έκδοσης απόδειξης ή και τιμολογίου κλπ. Όλα τα παραπάνω αναφερόμενα χρησιμοποιούνται από τo CityMove.gr ώστε να έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί σας για
(i) την σωστή εκτέλεση & παράδοση της παραγγελίας σας, (ii) επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του προσώπου σας εάν θεωρηθεί αναγκαίο (iii) ενημέρωση γύρω από νέα προϊόντα της εταιρείας μας.

Πρόσβαση και Προστασία προσωπικών δεδομένων

Κάθε πληροφορία και προσωπικό δεδομένο που αφορά χρήστες ή/και πελάτες μας παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αντίστοιχο αρμόδιο τμήμα του CityMove.gr. Η καταγραφή των προσωπικών σας δεδομένων μέσα στα όποια πεδία της ιστοσελίδας μας σημαίνει ότι συναινείτε στη χρησιμοποίησή τους από τo CityMove.grγια την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας.

Οι συντηρητές του διαδικτυακού μας τόπου και οι υπάλληλοι τoυ CityMove.gr οφείλουν και παρέχουν στους Χρήστες-Πελάτες της υψηλό επίπεδο ασφαλείας, όπως και αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση εκτός των ήδη αναφερόμενων, δε θα μοιραστούμε με τρίτους τα προσωπικά σας στοιχεία άνευ δικής σας ενημέρωσης ή/και συναίνεσης. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που αυτό θα κριθεί αναγκαίο για λόγους νομιμότητας.( π.χ. για λόγους δικαστικής απόφασης, εφαρμογή νόμου κλπ).

Δικαίωμα Περιοδικών Αλλαγών

Καθώς η ιστοσελίδα μας βελτιώνεται και επεκτείνεται διαρκώς, μαζι της και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, έχει αντίστοιχα και αναλογικά το δικαίωμα ανανέωσης της παρούσας πολιτικής. Επισκεφθείτε και διαβάστε την ενότητα που την αφορά σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η τροποποίηση των όρων της παρούσας πολιτικής έναντι των χρηστών, δύναται να εκτελείται χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

To CityMove.gr με κανένα τρόπο ΔΕΝ συλλέγει και αποθηκεύει στοιχεία των πελατών του που αφορούν αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών, πιστωτικών καρτών και λοιπών στοιχείων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν οικονομική ζημία στους πελάτες της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η City Move είναι μία εταιρία ενοικίασης ηλεκτρικού ποδηλάτου και ποδηλάτου πόλης στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτουμε μία ποικιλία κατηγοριών ηλεκτρικών ποδηλάτων και ποδηλάτων πόλης στη Θεσσαλονίκη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενοικίαση ηλεκτρικού ποδηλάτου Θεσσαλονίκη | City Move

Δημητρίου Γούναρη 5, Θεσσαλονίκη, 54626

+30 231 4030 200

+30 231 4030 200

info@citymove.gr

www.citymove.gr