+30 231 4030 200

Δημητρίου Γούναρη 5, 54626, Θεσσαλονίκη

  • Ελληνικά
  • English
Hλεκτρικό ποδήλατο. Tο ιδανικό μέσο μετακίνησης στη Θεσσαλονίκη

Hλεκτρικό ποδήλατο. Tο ιδανικό μέσο μετακίνησης στη Θεσσαλονίκη

Hλεκτρικό ποδήλατο. Tο ιδανικό μέσο μετακίνησης στη Θεσσαλονίκη

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα χρησιμοποιούνται καθημερινά ως μέσο μετακίνησης από εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, καθώς εκτός των άλλων είναι και φιλικά προς το περιβάλλον.

Στην Θεσσαλονίκη αποτελούν το ιδανικότερο μέσο μετακίνησης ειδικότερα στο κέντρο της πόλης, καθώς δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μπορούν να επισκεφτούν τα αξιοθέατα της πόλης, καθώς και σημεία που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα με ένα ποδήλατο πόλης, όπως η Άνω Πόλη και τα Κάστρα.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο διαθέτει ηλεκτρικό μοτέρ, που παίρνει ενέργεια από μπαταρία. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι η άνεση στις μετακινήσεις στη Θεσσαλονίκη και η ευκολία στην οδήγηση του μέσα στο κέντρο της πόλης και στην παραλία, δίνοντας στον αναβάτη τη δυνατότητα για μία ξεκούραστη μετακίνηση εντός πόλης, ακόμα και σε ανηφορικά σημεία.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να διανύσει μεγάλες αποστάσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς πρόκειται για ένα ποδήλατο με τρομερές δυνατότητες.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο έχει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Ιδανικό σε δύσκολες συνθήκες όπως ανηφόρες, μεγάλες αποστάσεις.
  • Ο αναβάτης μπορεί να χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό ποδήλατό του και να φτάνει στον προορισμό του χωρίς να κουράζεται και να ιδρώνει.
  • Είναι ιδανικό για μετακινήσεις εντός πόλης, αποστάσεις μέχρι 40 χλμ αλλά και μεγαλύτερες γιατί κινείται ποιο ευέλικτα από το αυτοκίνητο. Η μέση ταχύτητα κίνησης μέσα στην πόλη με ηλεκτρικό ποδήλατο είναι 23 χλμ./ώρα, πολύ μεγαλύτερη σε σύγκριση με τα μέσα μαζικής μετακίνησης που κινούνται με μέση ταχύτητα 11 χλμ./ώρα.
  • Μπορεί να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να κάνουν ποδήλατο.
  • Διευκολύνει τη μεταφορά μεγαλύτερου βάρους (ψώνια, τσάντα εργασίας, κλπ.)
  • Δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.
  • Δεν απαιτεί άδεια οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις τιμές μας και τον τρόπο ενοικίασης.

Επισκεφτείτε τη Θεσσαλονίκη και ενοικιάστε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από τη CityMove.

Share: 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η City Move είναι μία εταιρία ενοικίασης ηλεκτρικού ποδηλάτου και ποδηλάτου πόλης στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτουμε μία ποικιλία κατηγοριών ηλεκτρικών ποδηλάτων και ποδηλάτων πόλης στη Θεσσαλονίκη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενοικίαση ηλεκτρικού ποδηλάτου Θεσσαλονίκη | City Move

Δημητρίου Γούναρη 5, Θεσσαλονίκη, 54626

+30 231 4030 200

+30 231 4030 200

info@citymove.gr

www.citymove.gr